CAFE PANTOPIA
SCENARIER
BAGGRUND
KONCEPT
TEKNOLOGI
OM PROJEKTET
REFERENCER
KONTAKT
PRESSE


Cafe Pantopia kan danne ramme om mange forkellige scenarier, der spænder fra dagligdagens trang til at mødes halvanden time over en kop kaffe, over fremvisningen af det førstfødte barnebarn til det professionelle møde hvor man sparer tid, miljø og penge ved at mødes i Pantopia.

Opdateret 28. JULI 2011
LÆS OM HVERDAGENS MØDER - DE TILFÆLDIGE MØDER
Addý er lige ved Hallgrímskirkja, da det ringer i hendes lomme. Det er Karin på vej hjem fra studiet. Hun passerer nu Knippelsbro i København. Det blæser og skratter mens hun fortæller at kæden er røget af for 117. gang.
De snakker – Karin fortæller, Addý fortæller og så er de tilbage ved månedens emne: Hvad pokker de skal finde på til Helles store dag? Egentlig burde Kristina og Martin også være med til at finde på noget. De aftaler at mødes på Café Pantopia en halv time senere...
LÆS OM DEN STORE BEGIVENHED
Høgni’s søster Sóley har fået sit første barn, mens Høgni læser i København. Han ville egentlig gerne flyve tilbage til Færøerne for at hilse på, men har ikke rigtig råd og vil hellere vente til Jul. I stedet bliver han og søsteren enige om at holde ”Babybrunch” i Pantopia.
Her kan de nemlig booke konferencerummet, så det kun er familien, der er med. Normalt tales de bare ved i cafeen ...

LÆS OM DET PROFESSIONELLE MØDE
Aftalen er næsten i hus. De sidste detaljer skal lige på plads. Sørens drøm om et nordatlantisk samarbejde er inden for rækkevidde. Firmaet er lille, det er dyrt at invitere de tre andre samarbejdspartnere til København. Pludselig tænker Søren på Aviâja og hendes møder på Cafe Pantopia, hvor hun tit sludrer med veninderne fra Grønland. Der var vist også nogle super velfungerende mødefaciliteter...
LÆS OM 5 ANDRE TÆNKELIGE SCENARIER...