CAFE PANTOPIA
SCENARIER
BAGGRUND
KONCEPT
TEKNOLOGI
OM PROJEKTET
REFERENCER
KONTAKT
PRESSE


HVERDAGENS SCENARIER kan være mangfoldige og vil minde meget om et hverdagscenarie på en hvilken som helst cafe. Forskellen vil blot være at dagligdagsrummet og -aftalerne vil være udviddede i forhold til tid og rum. Læs også om DEN STORE BEGIVENHED, DET PROFESSIONELLE MØDE og FEM ANDRE TÆNKELIGE SCENARIER

Opdateret 28. JULI 2011
HVERDAGENS MØDER - DE TILFÆLDIGE MØDER
Addý er lige ved Hallgrímskirkja, da det ringer det i hendes lomme. Det er Karin på vej hjem fra studiet. Hun passerer nu Knippelsbro i København. Det blæser og skratter mens hun fortæller at kæden er røget af for 117. gang.
De snakker - Karin fortæller, Addý fortæller og så er de tilbage ved månedens emne: Hvad skal de finde på til Helles store dag? Egentlig burde Kristina og Martin også være med. De aftaler at mødes på Café Pantopia en halv time senere, og mens Karin prøver at få fat i de to andre, skynder Addý sig hjem for at hente nogle fotos af Helle. De kan måske bruges til at lave sang ud fra.
Da Addý 40 minutter senere forpustet skubber døren op til Cafe Pantopia, er der propfyldt. Heldigvis ser hun på tværs af de mange optagede borde at Karin og Martin allerede er der, og at de har været heldige at få et forbindelsesbord. De er allerede koblet op til Reykjavík. De vinker fra hjørnet, kommenterer vejret i Reykjavík og har allerede bestilt en dampene varm kakao til hende. Tjeneren smiler: “I dag er det damen på den anden side af bordet der gi’r!” Addý ser på dem, takker og lægger fotoerne frem og de går i gang med at planlægge overraskelsen til Helle.

Efter lidt tid, dukker Sara pludselig op bag ved Karin og Martin. Hvor sjovt at se sin gamle kollega fra København. De hilser på hinanden og efter lidt snak, viser det sig, at Sara prøver at finde et ledigt forbindelsesbord fordi hun har lavet en Pantopiaaftale med en fra Nuuk, som hun måske skal arbejde sammen med i sommermånederne. Hun har desværre glemt at bestille bord. Addý præsenterer hende for vennerne, der er ved at rejse sig, og siger, at hvis det er ok for tjeneren, kan hun bare overtage bordet og koble op til Nuuk. Inden de skilles giver de Pantopiaknus.