CAFE PANTOPIA
SCENARIER
BAGGRUND
KONCEPT
TEKNOLOGI
OM PROJEKTET
REFERENCER
KONTAKT
PRESSE


DEN STORE BEGIVENHED er altid størst når man kan dele den med dem man holder af. Her et bud på hvordan man vil kunne involvere dem der er langt væk i en særlig og intim begivenhed
Læs også om HVERDAGENS SCENARIER, DET PROFESSIONELLE MØDE og FEM ANDRE TÆNKELIGE SCENARIER

Opdateret 28. JULI 2011
DEN STORE BEGIVENHED
Høgni’s søster Sóley har fået sit første barn, mens Høgni læser i København. Han ville egentlig gerne flyve tilbage til Færøerne for at hilse på, men har ikke rigtig råd og vil hellere vente til Jul. I stedet bliver han og søsteren enige om at holde ”Babybrunch” i Pantopia.
Her kan de nemlig booke konferencerummet, så det kun er familien, der er med. Normalt tales de bare ved i cafeen en gang i mellem, men i weekenden er det også billigere at booke konferencerummet end det er i almindelig arbejdstid.
Høgni inviterer tante og onkel fra Taastrup med og Sóley spørger familien i Klaksvik om de vil til brunch i Tórshavn og dermed også få en chance for at hilse på babyen, Høgni og familien fra Taastrup.
Så klokken 11.00 færøersk tid om søndagen er der familietræf i Pantopia. Både i København og i Tórshavn står der kaffe, the, røræg, bacon, friskbagt brød, pandekager og andre lækkerier på den uformelle bordopstilling.

De skåler og den lille bliver holdt frem. Der bliver snakket på kryds og tværs både over de fysiske og de virtuelle borde. Det er en ganske anden oplevelse end hvis de havde ringet op hver især eller hvis de havde udvekslet billeder - for alle kan følge med i samtalen og se hinanden, også onkel der aldrig taler så meget, men som jo ikke er mindre nysgerrig af den grund.