CAFE PANTOPIA
SCENARIER
BAGGRUND
KONCEPT
TEKNOLOGI
OM PROJEKTET
REFERENCER
KONTAKT
PRESSE


FEM ANDRE TÆNKELIGE SCENARIER er beskrevet herunder. Mangfoldigheden i scenarierne skulle gerne repræsentere mangfoldigheden og åbenheden i forhold til Cafe Pantopias virke.
Læs også om HVERDAGENS SCENARIER, DEN STORE BEGIVENHED og DET PROFESSIONELLE MØDE

Opdateret 28. JULI 2011
TRANSATLANTISK SMAG
Chefkokken Bo står bag det kulinariske event Transatlantisk Smag, som holdes på Café Pantopia. Flere anerkendte kokke fra Nordatlanten har hele ugen haft base i Pantopias forskellige afdelinger og har diskuteret nordisk mad. Der er spænding i luften for retterne skal præsenteres offentligt - i fire byer på én gang…
BOLDTOSSERNE PÅ AMAGER
Så skete det igen! Færøerne vandt over Østrig, endda på hjemmebane og nu syder og bobler hele Tórshavn, ja hele Færøerne. Som TV-tilskuer fra hjørnesofaen på Amager synes Hjalti og kollegievennerne Jákup og Rói, at det hele er lidt fladt – hvis det ikke var for Café Pantopia, hvor de selvfølgelig skal hen og blive en del af festen, vennerne og boblerne i Tórshavn.
POETRY BATTLE
Særarrangementet i Pantopia er denne gang Poetry Battle. Fra hver af de fire byer deltager en lyriker. Først er der skiftevis oplæsning og derefter improviserede vers. Der bliver gjort tykt nar af de andre nordatlantiske broderfolk og til sidst kåres aftenens vinder. Denne gang er det islændingen for den improviserede Ode til torsken i os alle.

NORDATLANTISK KOMMUNEMØDE
Årsmødet mellem de nordatlantiske hovedstadskommuner holdes om 3 uger. De 4 ansvarlige udvalgsformænd mødes på Cafe Pantopia for at få detaljerne på plads.
INTERVIEW OM PLADEUDGIVELSE
Turid skal give koncert i Nuuk og glæder sig helt vildt. Hun er dog temmelig nervøs for om hendes nye CD er nået ud til det grønlandske publikum, så interviewet med journalisten fra Sermitsiaq på Cafe Pantopia kommer meget belejligt.